Nieuwbouw Park Paviljoen op NP De Hoge Veluwe

Project:

De nieuwbouw van het ‘park paviljoen’ van Het Nationale Park De Hoge Veluwe in Otterloo vervangt het oude bezoekersrestaurant ‘De Koperen kop’. De nieuwbouw is het nieuwe centrum geworden van het park waarin naast het restaurant ook een informatiecentrum, ontvangst- en educatieruimten, verhuurbare (vergader)ruimten-/faciliteiten en de Parkwinkel gevestigd.

Begin zomer 2019 is het ‘park paviljoen’ voor bezoekers geopend.

Architecten: Monadnock & De Zwarte Hond

Aannemer: Rots Bouw te Aalten

Opdrachtgever: Antea Group (namens Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe)

Advieswerkzaamheden: Het opstellen van de bouwkostenramingen/-begrotingen, in de S.O., V.O., D.O. en T.O. fase, voor de onderdelen bouwkundig, constructies en terrein en de controle van het Bestekboek.

Heb je vragen met betrekking dit project? Neem dan contact op met Marcel van der Hoek.

Beeld: fotograaf Stijn Bollaert

To search, begin typing