Wie zijn wij?

Wij zijn een middelgroot ingenieursbureau gevestigd in de centra van Rotterdam en Assen. Met een team van gedreven en ervaren vakspecialisten, richten wij ons op management en advies bij bouwprocessen. Dit varieert van nieuwbouw tot renovatieprojecten, maar ook omvangrijke onderhoudsvraagstukken of duurzaamheidsprojecten. Wij geloven in blijvend investeren in kennisontwikkeling van onze medewerkers. We zien het dan ook als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om deze kennis te delen met het onderwijs, zodat de Bouw een toekomst heeft en houdt.

Over Ingenieursbureau Multical

Missie

Waar staan we voor?

Ingenieursbureau Multical biedt opdrachtgevers advies en management voor bouwprocessen. Dit doen we vanuit onze kernwaarden ‘kennis en daadkracht’. We zijn onafhankelijk en staan voor optimale klanttevredenheid. Onze vakspecialisten leveren hoogwaardige technische dienstverlening en weten van aanpakken. Wij motiveren onze medewerkers met uitgebreide ontplooiingsmogelijkheden, vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid.

over Ingenieursbureau Multical

Visie

Waar gaan we voor?

Wij gaan voor een duurzame relatie met onze opdrachtgevers. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers met flexibele en integrale dienstenverlening op hoog niveau. Dit hoge niveau handhaven wij door blijvend te investeren in de kennisontwikkeling van onze medewerkers. Zij krijgen permanente educatie en worden voortdurend bijgeschoold over alle nieuwe ontwikkelingen. Daardoor beschikken zij altijd over de meest recente kennis, bijvoorbeeld over onderwerpen zoals energieneutraal en circulair bouwen.

Team

We hebben een flexibele en slagvaardige organisatie. Wij werken met een team van ongeveer 30 gedreven en enthousiaste medewerkers, vakspecialisten binnen hun werkgebied. Wanneer u vragen heeft over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met één van de onderstaande contactpersonen.

Maak kennis met ons team

Bekijk al onze medewerkers

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

over Ingenieursbureau Multical

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om op maatschappelijk verantwoorde wijze te ondernemen. Kortom, rekening houden met de maatschappelijke effecten van onze bedrijfsvoering en daar waar mogelijk een bijdrage leveren aan de maatschappij. Mede om die reden zijn wij ook lid van de branchevereniging Koninklijke NLingenieurs.

Onderwijs

Een belangrijk speerpunt voor ons – als kennisorganisatie – hierbij is het bieden van ondersteuning  aan de onderwijssector, en dan met name gerelateerd aan de bouw. We zijn erkend leerbedrijf en stellen doorlopend stageplaatsen en afstudeerplaatsen beschikbaar voor het Middelbaar en Hoger Beroepsonderwijs. Ook verzorgen wij gastcolleges in het Hoger Beroeps Onderwijs en nemen we deel aan klankbordgroepen.

Duurzaamheid

Wij zijn ISO 14001 gecertificeerd. De ISO 14001 betreft een milieumanagementsysteem voor onze bedrijfsvoering. Hiernaast zijn wij ISO 9001 gecertificeerd.

Social Return on Investment

Voor diverse opdrachtgevers zetten wij ons in binnen het kader van Social Return on Investment. Dit betekent dat wij in die gevallen mensen met een bepaalde achterstand tot de arbeidsmarkt inzetten bij projecten en hen begeleiden bij hun verdere ontwikkeling.

Werken bij

Volg je passie

Ingenieursbureau Multical is regelmatig op zoek naar nieuw talent, zowel voor onze vestiging in Rotterdam als in Assen. Klik op onderstaande button voor het overzicht van de actuele vacatures.

Mocht jouw vacature er op dit moment niet bij zitten, dan kun je ook altijd een open sollicitatie doen. Stuur in dat geval je motivatiebrief en cv naar M. (Monique) van Bokhoven.

Hiernaast biedt Ingenieursbureau Multical altijd stage- en afstudeerplekken voor studenten met een bouwtechnische opleiding. In dit kader zijn wij ook Erkend Leerbedrijf. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met J. (Jasper) de Rijke.

Bekijk vacatures

To search, begin typing