Wie zijn wij?

Maak kennis met Multical

Wij zijn een middelgroot ingenieursbureau gevestigd in de centra van Rotterdam en Assen. Met een team van gedreven en ervaren vakspecialisten, richten wij ons op management en advies bij bouwprocessen. Dit varieert van nieuwbouw tot renovatieprojecten, maar ook omvangrijke onderhoudsvraagstukken of duurzaamheidsprojecten. Wij geloven in blijvend investeren in kennisontwikkeling van onze medewerkers. We zien het dan ook als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om deze kennis te delen met het onderwijs, zodat de Bouw een toekomst heeft en houdt.

De Zwarte Hond: Sebastiaan van Damme en Egbert de Boer

Missie

Waar staan we voor?

Ingenieursbureau Multical biedt opdrachtgevers advies en management voor bouwprocessen. Dit doen we vanuit onze kernwaarden ‘kennis en daadkracht’. We zijn onafhankelijk en staan voor optimale klanttevredenheid. Onze vakspecialisten leveren hoogwaardige technische dienstverlening en weten van aanpakken. Wij motiveren onze medewerkers met uitgebreide ontplooiingsmogelijkheden, vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid.

Visie

Waar gaan we voor?

Wij gaan voor een duurzame relatie met onze opdrachtgevers. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers met flexibele en integrale dienstenverlening op hoog niveau. Dit hoge niveau handhaven wij door blijvend te investeren in de kennisontwikkeling van onze medewerkers. Zij krijgen permanente educatie en worden voortdurend bijgeschoold over alle nieuwe ontwikkelingen. Daardoor beschikken zij altijd over de meest recente kennis, bijvoorbeeld over onderwerpen zoals energieneutraal en circulair bouwen.

Ons team: maatwerk voor uw bouwproject

We hebben een flexibele en slagvaardige organisatie die bestaat uit een hecht team van ongeveer 30 enthousiaste medewerkers. Al onze medewerkers zijn gedreven vakspecialisten op hun werkgebied. Zij werken samen in kleine teams, met een eigen team voor iedere discipline. Gezamenlijk omvatten onze teams alle relevante disciplines. Wij voegen teams samen in een combinatie die precies aansluit bij de omvang van uw project. Dankzij deze flexibele aanpak leveren wij maatwerk voor uw bouwproject.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Dan kunt u contact opnemen met de onderstaande contactpersonen.

Maak kennis met ons team

Bekijk al onze medewerkers

Verantwoordelijk en duurzaam ingenieursbureau

Ingenieursbureau Multical is een betrouwbaar en solide organisatie dat altijd zijn verantwoordelijkheid neemt. Onze ISO 9001-certificering toont de degelijkheid van onze bedrijfsprocessen aan. Daarnaast beschikt ingenieursbureau Multical over een ISO 14001-certificering die aantoont dat wij het milieu zo veel mogelijk ontzien in onze bedrijfsvoering. Ingenieursbureau Multical is lid van de brancheorganisatie Koninklijke NLingenieurs die zich inzet voor de kwaliteit van de dienstverlening door de leden.

Ook zijn wij lid van diverse brancheorganisaties, waaronder de NVBK, de BNB en hebben meerdere medewerkers een inschrijving in het RKN-, BOEI-, Sertum- of Prince2 register.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Social Return on Investment

Ingenieursbureau Multical voelt zich betrokken bij de grote opgaven die er zijn, zowel regionaal als mondiaal. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om op maatschappelijk verantwoorde wijze te ondernemen. Wij zijn alert op de maatschappelijke effecten van onze bedrijfsvoering en zetten ons in om, waar mogelijk, een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Dit doen wij onder meer door onze opdrachtgevers bij te staan met Social Return on Investment. Dat doen wij door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten bij geschikte projecten en hen te begeleiden bij hun verdere ontwikkeling.

Ondersteuning aan de onderwijssector

Ingenieursbureau Multical biedt ondersteuning aan de onderwijssector, met name aan onderwijs dat gerelateerd is aan de bouw. Onderwijs is een belangrijk speerpunt voor ons als kennisorganisatie. We zijn dan ook een erkend leerbedrijf en we stellen doorlopend stageplaatsen en afstudeerplaatsen beschikbaar voor het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Daarnaast verzorgen wij gastcolleges in het hoger beroepsonderwijs en nemen deel aan klankbordgroepen.

Sponsoring en ondersteuning voor sport, natuur en meer

Ingenieursbureau Multical geeft om personen en projecten die extra steun nodig hebben en biedt ondersteuning op de verschillende manieren:

  • ondersteuning van organisaties die zich inzetten voor mensen in moeilijke omstandigheden, zoals Roparun en Rotterdammers4Rotterdammers;
  • zorg voor de aarde en de natuur. Wij zijn donateur van Diergaarde Blijdorp en sponsor van de Nationale Boomplantdag. Daarnaast doneren wij bomen voor schoolpleinen aan onderwijsorganisaties;
  • wij ondersteunen projecten ‘om niet’ met onze kennis en kunde.

Werken bij

Volg je passie

Ingenieursbureau Multical is regelmatig op zoek naar nieuw talent, zowel voor onze vestiging in Rotterdam als in Assen. Klik op onderstaande button voor het overzicht van de actuele vacatures.

Mocht jouw vacature er op dit moment niet bij zitten, dan kun je ook altijd een open sollicitatie doen. Stuur in dat geval je motivatiebrief en cv naar
M. (Monique) van Bokhoven.

Hiernaast biedt Ingenieursbureau Multical altijd stage- en afstudeerplekken voor studenten met een bouwtechnische opleiding. In dit kader zijn wij ook Erkend Leerbedrijf. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met 
A. J. (Jasper) de Rijke.

To search, begin typing