Bouwkosten en bestek Winkel- en Gezondheidscentrum Leuken

Project: Het nieuwe winkelcentrum Leuken, aan de Ringbaan-Oost, is goed bereikbaar, heeft ruim voldoende parkeerplaatsen en beschikt over een gevarieerd winkel- en zorgaanbod. Als de nieuwbouw klaar is, hebben de wijkbewoners alle voorzieningen om de hoek.Zoals een gezondheidscentrum, supermarkten, diverse dagwinkels en een horecavoorziening. Het gezondheidscentrum wordt gerealiseerd boven de dagwinkels, en biedt ruimte aan een huisarts, tandarts, fysiotherapeut en apotheek.

De totale nieuwbouw omvat circa 6.500 m2winkeloppervlakte. Het gezondheidscentrum wordt zo’n 900 m2groot. Bezoekers kunnen gratis parkeren. Er is ruimte voor circa 300 auto’s, met speciale ruime parkeerplekken voor ouders met kleine kinderen en hun kinderwagens.

Bron: Zakenblad Midden-Limburg Keyport 2020.

Opdrachtgever: Building Result B.V. t.b.v. opstellen bouwkostenraming en Bureau voor Stedebouw en Architectuur Wim de Bruijn B.V. t.b.v. bestekboek.

Advieswerkzaamheden: Het opstellen van bouwkostenramingen en Stabu-bestekboek

Heb je vragen met betrekking tot dit project? Neem dan contact op met Marcel van der Hoek.

Afbeelding: 3D-impressie van Bureau voor Stedebouw en Architectuur Wim de Bruijn B.V. te Rotterdam.

Marcel van der Hoek

Coördinator Gebouwkosten

  Profiel: Coördinator van de afdeling Gebouwkosten, bouwkostendeskundige, BREEAM Expert en lid managementteam. Lid van NVBK en ingeschreven in Register Kostenmanager Nederland (RKN). Specialisaties op gebied van Bouw- en Investeringskosten, met een grote affiniteit voor de integraliteit op gebied van Installatietechniek en Duurzaamheid. Kenmerkend voor mijn handelswijze zijn de volgende kernwaarden: Parate kennis, betrouwbaar, proactief, […]

To search, begin typing