Werken bij

Carrièremogelijkheden bij Multical

Een actueel overzicht van onze vacatures.

Bouwkostendeskundige

Ben jij een bouwkostendeskundige?
Dan zoeken wij jou want Multical groeit, en jij kunt met ons meegroeien.

Iedere week is anders want je werkt bij ons aan allerlei projecten, variërend van verbouw, nieuwbouw en renovatie van een tuinhuisje tot een compleet uitgerust ziekenhuis. (Tuinhuisjes zijn een zeldzaamheid hoor).
Je werkt alleen of samen met drie directe collega’s, en je wordt ondersteund door collega’s met aanvullende expertises. Wij hebben een platte organisatie, dus je hebt direct contact met iedereen.

Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid, daarom zoeken we iemand die minimaal over een hbo-opleiding beschikt (bouwkunde of WTB). En gezien de grote variatie in werkzaamheden is het prettig als je al een jaar of 3 ervaring hebt.

Heb je een goed verhaal, dan mag je bij ons de opleiding volgen die daarbij past. Over het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden worden we het wel eens. En hadden we al geschreven dat je met ons mee kunt groeien? Uitdagingen genoeg.

Houd jij van uitdagingen? Kom dan eens langs, en proef de sfeer en de koffie.
Laat Monique even weten wanneer je komt: 010 310 78 01.

Stagiaire MBO/HBO Bouwkunde

Wil jij leren werken bij een toonaangevend Ingenieursbureau? Dan heb jij geluk! Ingenieursbureau Multical is op zoek naar een stagiaire voor de tweede helft van 2024.

Functiebeschrijving

Als stagiaire ben je onderdeel van de organisatie en assisteer je bij projecten binnen een aantal disciplines van Multical. We willen je kennis laten maken met de breedte van onze organisatie en daarmee een gedeelte van de bouwkolom.

Wat vragen we van jou?

Je bent leergierig, enthousiast en staat open voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

Ons aanbod

Met onze kantoren in hartje Rotterdam en in Assen bieden we je een inspirerende werkomgeving met gemotiveerde, gedreven en deskundige collega’s die jou graag verder helpen in je persoonlijke ontwikkeling.

 Ons bureau kenmerkt zich door een platte bedrijfshiërarchie en openheid naar elkaar. Medewerkers bieden we ruime ontplooiingsmogelijkheden. We zijn bewust een middelgrote organisatie waardoor wij onze focus houden op het leveren van kwaliteit naar onze opdrachtgevers en aandacht naar elkaar.

Solliciteren

Gemotiveerd om te solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar  A. J. (Jasper) de Rijke.

To search, begin typing