Werken bij

Carrièremogelijkheden bij Multical

Een actueel overzicht van onze vacatures.

Bouwkostendeskundige

Werken bij Multical betekent werken bij een toonaangevend, middelgroot ingenieursbureau met 25 tot 30 gedreven en enthousiaste vakspecialisten. Als bouwkostendeskundige ben je bezig met spraakmakende en hele diverse projecten. Je stelt integrale ramingen en kostprijsbegrotingen op. Je werkt nauw samen met collega’s om een economisch verantwoord eindresultaat te behalen.

Als bouwkostendeskundige binnen Multical staat je een functie te wachten boordevol uitdaging en afwisseling. Variërend van nieuwbouw tot renovatieprojecten, maar ook kan het voorkomen dat je ingezet wordt op omvangrijke onderhoudsvraagstukken of duurzaamheidsprojecten. 

De vele afwisselende projecten qua omvang en complexiteit, in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw, vragen erom dat je enerzijds zelfstandig maar ook in een team kunt werken.

Wat wij vragen?

Wij vinden het volgende belangrijk:

  • Je hebt minimaal 5-10 jaar ervaring op het gebied van bouwkosten.
  • Je hebt ervaring met zowel renovatie als nieuwbouw.
  • Je beschikt minimaal over een HBO-opleiding in de richting van Bouwkunde of Werktuigbouwkunde.
  • Je bent communicatief vaardig, leergierig en hebt passie voor techniek en kosten.

Wat wij jou bieden?

Bij Multical vinden we het belangrijk dat jij je werk met passie uitvoert. Wij zorgen voor een inspirerende werkomgeving met gemotiveerde, gedreven en deskundige collega’s. Wij zijn een platte organisatie met een focus op het leveren van kwaliteit.

Wat je nog meer bij ons kunt verwachten?

  • Werken in een ontspannen omgeving met professionele collega’s.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen met behulp van vakinhoudelijke cursussen, daarnaast bieden wij ondersteuning in jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Verschillende doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit bovenstaande profiel en wil je ons team komen versterken, dan willen wij graag met jou in contact komen. Mocht je aanvullende informatie wensen, is dat vanzelfsprekend ook mogelijk. Neem in beide gevallen contact met ons op of bel ons op 010 404 63 50.

Stagiaire MBO/HBO Bouwkunde

Wil jij leren werken bij een toonaangevend Ingenieursbureau? Dan heb jij geluk! Ingenieursbureau Multical is op zoek naar een stagiaire voor de tweede helft van 2024.

Functiebeschrijving

Als stagiaire ben je onderdeel van de organisatie en assisteer je bij projecten binnen een aantal disciplines van Multical. We willen je kennis laten maken met de breedte van onze organisatie en daarmee een gedeelte van de bouwkolom.

Wat vragen we van jou?

Je bent leergierig, enthousiast en staat open voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

Ons aanbod

Met onze kantoren in hartje Rotterdam en in Assen bieden we je een inspirerende werkomgeving met gemotiveerde, gedreven en deskundige collega’s die jou graag verder helpen in je persoonlijke ontwikkeling.

 Ons bureau kenmerkt zich door een platte bedrijfshiërarchie en openheid naar elkaar. Medewerkers bieden we ruime ontplooiingsmogelijkheden. We zijn bewust een middelgrote organisatie waardoor wij onze focus houden op het leveren van kwaliteit naar onze opdrachtgevers en aandacht naar elkaar.

Solliciteren

Gemotiveerd om te solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar  A. J. (Jasper) de Rijke.

To search, begin typing