Onderhoud- en beheeradvies 100+ objecten te Vlaardingen

Project: Vanaf begin 2018 hebben wij meer dan 100 objecten binnen de gemeente Vlaardingen geïnspecteerd volgens de NEN 2767 conditiemeting. Dit betrof een grote diversiteit aan vastgoedobjecten; van brugwachtershuisje tot gemeentehuis, van sportaccommodatie tot bibliotheek, van gemaal tot kerktoren en van school tot laatste rustplaats. In totaal circa 135.000 m2bruto vloeroppervlak.

Opdrachtgever: Gemeente Vlaardingen

Advieswerkzaamheden: Het uitvoeren van NEN 2767 inspecties en opstellen van bouwkundige rapportages. Met aanvullend een advies op maat, variërend van het opstellen van een bouwkundige kostenraming tot facilitair meerjarenonderhoudsplan.

Heb je vragen met betrekking tot dit project? Neem dan contact op met Yuri Jones.

Yuri Jones

Coördinator Advies Onderhoud & Beheer

  Profiel: Coördinator Advies Onderhoud & Beheer. Specialisatie in brandveiligheid en NEN 2767, ervaring op het gebied van gemeenten en zorginstellingen en een grote affiniteit met duurzaamheid en groendaken. Ik kenmerk mijzelf als een persoonsgerichte projectmanager die niet altijd over de gebaande paden loopt, op zoek naar duurzame, groene en brandveilige oplossingen. Vakgebied: Brandveiligheid & […]

To search, begin typing