Bestekboek Smartlog Rotterdam 1

Project: SMARTLOG ROTTERDAM 1 is een nieuw te ontwikkelen, hoogwaardig logistiek distributiecentrum en is strategisch gelegen aan de Europaweg in Rotterdam direct naast de A15 ( Europoort-Rotterdam-Nijmegen). Deze rijksweg biedt een snelle aansluiting op de rijksweg A4 (Amsterdam) en de A16 (Moerdijk – Antwerpen). In de nabijheid liggen het Distripark Botlek, de voormalige ECT Home Terminal en de Delta Terminal.

Het logistieke complex omvat ca. 30.000 m² en bestaat uit 5 hoogwaardige DC’s inclusief mezzanine en kantoorruimte. Alle DC’s zijn voorzien van een ESFR-sprinklerinstallatie (centrale bluswatervoorziening) waardoor deze geschikt zijn voor de opslag van koopmansgoederen.

Eventuele extra informatie is te vinden op http://smartlogrotterdam1.nl/

OpdrachtgeverConvexarchitecten, Rotterdam.

Advieswerkzaamheden: Het opstellen van een bestekboek (STABU).

Heb je vragen met betrekking tot dit project? Neem dan contact op met René van Wijk.

René van Wijk

Directeur projecten, contract- en bestekdeskundige

  Profiel: Directeur projecten, afdelingshoofd Bouwcontracten en Bestekdeskundige BNB HHS. Gespecialiseerd in het vervaardigen van Stabu bestekboeken voor uiteenlopende projecten in de B&U sector. Lid werkgroep ‘Systematiek’ van de BNB – Beroepsvereniging Nederlandse Bouwspecificatiedeskundigen en lid van ‘Klankbordgroep gebruikers’ Stichting STABU. Multical gevoel: Het creëren van een professionele werkomgeving voor ambitieuze mensen met een sociaal […]

To search, begin typing