Vastgoedbeheer

Opstellen van bouwkostenramingen voor Nationaal Park De Hoge Veluwe

Project:

In het prachtige Nationaal Park De Hoge Veluwe is ‘Het Landhuis’ verrezen als een nieuw multifunctioneel publieksgebouw. Ingenieursbureau Multical heeft een mooie rol gespeeld in de realisatie van dit bijzondere project, dat in juni 2019 zijn deuren opende voor het publiek.

Het Landhuis, voorheen bekend als het park paviljoen, vervangt het oude bezoekersrestaurant ‘De Koperen kop’ en fungeert nu als het centrale punt van het park. Naast een restaurant biedt het gebouw ruimte aan een informatiecentrum, ontvangst- en educatieruimten, verhuurbare (vergader)ruimten/faciliteiten en de Parkwinkel. Het is een levendige ontmoetingsplek geworden voor bezoekers van het park.

Als Ingenieursbureau Multical zijn we trots op onze betrokkenheid bij het project. In opdracht van Antea Group hebben we samengewerkt met de architectencombinatie Monadnock/De Zwarte Hond. Onze bijdrage omvatte het opstellen van bouwkostenramingen en -begrotingen voor de bouwkundige, constructieve en terreinonderdelen in de verschillende fasen, zoals S.O., V.O., D.O. en T.O. Daarnaast hebben we de controle van het Bestekboek uitgevoerd.

We zijn dankbaar dat we hebben kunnen bijdragen aan de realisatie van Het Landhuis en het creëren van een bijzondere beleving voor bezoekers van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Samen met onze partners blijven we streven naar het leveren van hoogwaardige engineeringdiensten die bijdragen aan de ontwikkeling van inspirerende en duurzame gebouwen.

Opdrachtgever: Antea Group

Advieswerkzaamheden: Opstellen van bouwkostenramingen en -begrotingen en uitvoeren van de controle van het Bestekboek.

Heb je vragen met betrekking tot dit project? Neem dan contact op met Oswin Bomius.

To search, begin typing