Gemeenten

Ondersteuning Vastgoedbeheer gemeente Vlaardingen

Project: 

De gemeente Vlaardingen is al jaren een gewaardeerde opdrachtgever van ons. Toen ze ons vroegen voor een tijdelijke invulling voor een projectmedewerker binnen hun afdeling Vastgoedbeheer konden wij hier een passende invulling aan geven. Door de inzet van meerdere medewerkers konden wij op een flexibele en creatieve wijze gehoor geven aan de vraagstelling voor 1 FTE voor de duur van 1 jaar.

Dit jaar hebben wij zowel op locatie als vanaf ons kantoor in hartje Rotterdam onder andere ondersteuning verleend bij de implementatie van raamcontracten van een tweetal onderhoudscombinaties. Zij nemen inmiddels het volledige beheer van al het gemeentelijk vastgoed voor hun rekening. Om te komen tot een eenduidig beheer voor de komende jaren was de nodige afstemming benodigd met de diverse interne als externe stakeholders. Met gepaste trots en vooral een goed gevoel zijn wij ervan overtuigd dat de gemeente de komende jaren de vruchten kan plukken van de samenwerking met, zoals ervaring heeft uitgewezen, deze twee bevlogen raamcontractanten.  

Langs deze weg danken wij alle betrokken partijen en personen binnen de afdeling Vastgoedbeheer van de gemeente Vlaardingen in het bijzonder voor deze bijzondere intensieve samenwerking van het afgelopen jaar.

Opdrachtgever: Gemeente Vlaardingen

Advieswerkzaamheden: Projectondersteuning adviseur vastgoedbeheer

Heb je vragen met betrekking tot dit project? Neem dan contact op met Yuri Jones.

To search, begin typing