Nieuwbouw paviljoen Scheveningen

Project:

Het paviljoen vormt de bekroning van de nieuwe Boulevard van Scheveningen en verbeeldt de toekomst met haar iconische verschijningsvorm. De locatie is uniek op het schakelpunt van strand en boulevard, van steen naar duin, van drukte naar rust. Het gebouw combineert de elegante gebogen vormen van de Morales-boulevard met de golven van de zee en de schelpen op het strand, verstild en bevroren in een witte compositie van staal en glas. Een groot terras zweeft boven het strand en biedt een verhoogd uitzicht over zee en strand. Het gebogen dak herbergt een etage met een tweede, hoog terras. 

Opdrachtgever: Bureau voor Stedebouw en Architectuur Wim de Bruijn BV, Rotterdam

Advieswerkzaamheden: Schrijven van een Stabu bestekboek.

Heb je vragen met betrekking tot dit project? Neem dan contact op met RenĂ© van Wijk.

To search, begin typing