Onderwijs

Jaaronderhoudsplan gesprek met RVKO te Rotterdam

Jaarlijks bezoekt ons onderhouds- en beheerteams 63 scholen in Rotterdam om Jaaronderhoudsplan-gesprekken te voeren.

Traditiegetrouw start ieder nieuw schooljaar voor de meeste scholen van de Rotterdamse Vereniging van Katholiek Onderwijs (RVKO) met een belangrijk ritueel: het JOP-gesprek, oftewel het Jaaronderhoudsplan-gesprek. Dit is het moment waarop onze toegewijde onderhouds- en beheerteams bijna elke school bezoeken. Hier gaan we in gesprek met de schooldirecties, peilen we hun tevredenheid over het lopende onderhoud en bespreken en adviseren we over het geplande onderhoud aan het gebouw.

In deze drukke periode tot aan de herfstvakantie nemen we de tijd om maar liefst 63 scholen te bezoeken, wat neerkomt op 92 verschillende locaties in de regio Rotterdam. Ons doel is tweeledig: we streven naar optimale klanttevredenheid en we zetten ons in voor hoogwaardig gebouwonderhoud.

Dit JOP-gesprek is voor ons veel meer dan een routine. Het is een kans om nauw contact te houden met onze scholen, om hun behoeften te begrijpen en om ervoor te zorgen dat hun onderwijsomgeving veilig, comfortabel en functioneel is. We zijn trots op het feit dat we deze traditie in ere houden en blijven investeren in de kwaliteit van het onderwijs en de leeromgeving.

Opdrachtgever: RVKO scholen.

Advieswerkzaamheden: Management Onderhoud & Beheer

Heb je vragen met betrekking tot dit project? Neem dan contact op met Ferry van den Boogaard.

To search, begin typing