Architecten

Bouwkostenbegroting opstellen oor Verkeerscentrale Rotterdam

Project:

Ingenieursbureau Multical heeft een belangrijke rol gespeeld bij het project Verkeerscentrale Rotterdam, een ontwerp van architectenbureau Broekbakema uit Rotterdam. Dit project omvatte het vervaardigen van bouwkostenbegrotingen en het bestekboek, wat essentieel was voor de realisatie van dit bijzondere gebouw.

De Verkeerscentrale Rotterdam is gelegen op de kop van een havenpier, in de nabijheid van de Oude Maas, de Nieuwe Waterweg en de Botlekhaven. Het betrof een aanpassing en uitbreiding van een bestaande verkeerstoren. Het gebouw is ontworpen met speciale aandacht voor zichtcomfort en het vermijden van reflecties. Terwijl de bestaande toren stevig op de grond stond, lijkt de nieuwbouw juist te zweven. Het geheel vormt een herkenbaar baken voor de scheepvaart.

Het project Verkeerscentrale Rotterdam was een uitdagende opdracht waarbij Ingenieursbureau Multical in de periode van 2006 tot 2008 verantwoordelijk was voor het vervaardigen van de bouwkostenbegrotingen en het bestekboek. Deze documenten speelden een cruciale rol bij de planning, uitvoering en oplevering van het project. Ze bevatten gedetailleerde informatie over de benodigde materialen, kostenramingen en technische specificaties, waardoor een solide basis werd gelegd voor het succesvol voltooien van de Verkeerscentrale Rotterdam.

De Verkeerscentrale Rotterdam is een belangrijk onderdeel van de maritieme infrastructuur in de regio en speelt een cruciale rol in het co├Ârdineren van scheepvaartverkeer en het waarborgen van de veiligheid op het water. Het ontwerp van architectenbureau Broekbakema weerspiegelt zowel functionaliteit als esthetiek, en het gebouw is uitgegroeid tot een herkenbaar en indrukwekkend kenmerk van de haven van Rotterdam.

Ingenieursbureau Multical is er trots op te hebben bijgedragen aan dit project, dat een belangrijke rol speelt in de maritieme sector van Rotterdam. Onze expertise in bouwkostenbegrotingen en bestekboeken heeft bijgedragen aan de succesvolle realisatie van de Verkeerscentrale Rotterdam, waarbij functionaliteit, veiligheid en architectonisch ontwerp hand in hand gaan.

Opdrachtgever: Architectenbureau Broekbakema.

Advieswerkzaamheden: Bouwkosten

Heb je vragen met betrekking tot dit project? Neem dan contact op met Oswin Bomius.

To search, begin typing