Bureau

In memoriam
Marcel van der Hoek

Als bouwkostendeskundige was Marcel sinds 2001 een waardevol partner en een drijvende kracht binnen Multical.

Zijn expertise en toewijding waren evident in indrukwekkende projecten door het hele land. Marcel was niet alleen bekend om zijn professionele bijdragen, maar ook als een echte teamspeler binnen onze organisatie.

Zijn passie, klantgerichtheid en liefde voor het vak zullen we enorm missen. Marcel werd slechts 55 jaar.

Onze gedachten zijn bij zijn familie in deze moeilijke tijd.

Met diepe droefheid hebben we afscheid genomen van een bijzondere vriend en collega, Marcel, die ons op 55 jarige leeftijd veel te vroeg heeft verlaten. Zijn heengaan laat een leegte achter die niet zomaar gevuld kan worden en de herinneringen aan de tijd die we met hem hebben gedeeld, zullen voor altijd in ons hart blijven. Marcel was niet alleen een gewaardeerde collega, maar ook een warme en liefdevolle vriend voor velen van ons. Zijn positieve energie, vriendelijkheid en toewijding waren een inspiratie voor iedereen om hem heen. Als collega stond hij altijd klaar om anderen te helpen en te ondersteunen.
Als bouwkostendeskundige bracht hij niet alleen expertise naar ons team, maar ook een ongekende toewijding aan zijn vak. Zijn scherpzinnigheid en nauwkeurigheid waren bewonderenswaardig en ze droegen bij aan het succes van talloze projecten waar hij bij betrokken was.
Zijn inzicht in bouwkosten was indrukwekkend, maar het was zijn menselijke benadering en warme persoonlijkheid die een blijvende impact op ons allen achterlaten. Zijn passie voor het vak ging verder dan de dagelijkse taken; Marcel deelde graag zijn kennis en ervaring met anderen in het team. Als mentor was hij altijd bereid om anderen te begeleiden en te ondersteunen, waardoor een sfeer van samenwerking en groei ontstond. Naast zijn professionele prestaties herinneren we ons Marcel ook als een vriend met wie we vreugde deelden, uitdagingen overwonnen en kostbare momenten deelden.
Zijn liefde voor het vak en zijn vermogen om complexe uitdagingen aan te gaan, gaven blijk van een onmiskenbare professionaliteit. In deze moeilijke tijd delen we ons verdriet en onze steun met de familie, geliefden, relaties en collega’s van Marcel. We gaan hem missen!

To search, begin typing