Wie zijn wij?

Wij zijn een middelgroot ingenieursbureau gevestigd in de centra van Rotterdam en Assen. We hebben een team van gedreven en ervaren vakspecialisten, gericht op management en advies bij bouwprocessen. We zien blijvend investeren in de kennisontwikkeling van onze medewerkers als cruciaal. Ook zien we het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan het onderwijs voor een toekomstbestendige bouw.

Over Ingenieursbureau Multical

Missie

Waar staan we voor?

Ingenieursbureau Multical biedt opdrachtgevers advies en management bij bouwprocessen. We zijn onafhankelijk en staan voor optimale klanttevredenheid. Dit doen we vanuit onze kernwaarden ‘kennis en daadkracht’. Wij leveren hoogwaardige technische dienstverlening door vakspecialisten die weten van aanpakken. Onze medewerkers bieden we een inspirerende werkomgeving met ruime ontplooiingsmogelijkheden. Zij krijgen vertrouwen en verantwoordelijkheid.

over Ingenieursbureau Multical

Visie

Waar gaan we voor?

Wij gaan voor duurzame relaties. Opdrachtgevers willen we ontzorgen en vertrouwen bieden vanuit een integraal dienstenpakket. Het thema duurzaamheid vervult de komende jaren een essentiële rol in de bouw. Circulair bouwen wordt cruciaal. Onze kennisontwikkeling staat in het teken hiervan. Blijvend investeren in onze medewerkers vanuit hun talenten stellen wij hierbij centraal.

Team

We hebben een flexibele en slagvaardige organisatie. Wij werken met een team van ongeveer 25 gedreven en enthousiaste medewerkers, vakspecialisten binnen hun werkgebied. Wanneer u vragen heeft over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met één van de onderstaande contactpersonen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

over Ingenieursbureau Multical

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om op maatschappelijk verantwoorde wijze te ondernemen. Kortom, rekening houden met de maatschappelijke effecten van onze bedrijfsvoering en daar waar mogelijk een bijdrage leveren aan de maatschappij. Mede om die reden zijn wij ook lid van de branchevereniging Koninklijke NLingenieurs.

Onderwijs

Een belangrijk speerpunt voor ons – als kennisorganisatie – hierbij is het bieden van ondersteuning  aan de onderwijssector, en dan met name gerelateerd aan de bouw. We zijn erkend leerbedrijf en stellen doorlopend stageplaatsen en afstudeerplaatsen beschikbaar voor het Middelbaar en Hoger Beroepsonderwijs. Ook verzorgen wij gastcolleges in het Hoger Beroeps Onderwijs en nemen we deel aan klankbordgroepen.

Duurzaamheid

Wij zijn ISO 14001 gecertificeerd. De ISO 14001 betreft een milieumanagementsysteem voor onze bedrijfsvoering. Hiernaast zijn wij ISO 9001 gecertificeerd.

Social Return on Investment

Voor diverse opdrachtgevers zetten wij ons in binnen het kader van Social Return on Investment. Dit betekent dat wij in die gevallen mensen met een bepaalde achterstand tot de arbeidsmarkt inzetten bij projecten en hen begeleiden bij hun verdere ontwikkeling.

Werken bij

Volg je passie

Ingenieursbureau Multical is regelmatig op zoek naar nieuw talent, zowel voor onze vestiging in Rotterdam als in Assen. Klik op onderstaande button voor het overzicht van de actuele vacatures.

Mocht jouw vacature er op dit moment niet bij zitten, dan kun je ook altijd een open sollicitatie doen. Stuur in dat geval je motivatiebrief en cv naar M. (Monique) van Bokhoven.

Hiernaast biedt Ingenieursbureau Multical altijd stage- en afstudeerplekken voor studenten met een bouwtechnische opleiding. In dit kader zijn wij ook Erkend Leerbedrijf. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met J. (Jasper) de Rijke.

Bekijk vacatures

To search, begin typing