Per 1 juli 2019 hebben wij een nieuwe directie

Vandaag is voor ons een bijzondere dag. Vanaf vandaag pakt Jasper de Rijke namelijk de functie van algemeen directeur op en René van Wijk de functie van directeur projecten.

Zij gaan leiding geven aan Multical, wij ondersteunen opdrachtgevers met management en advies bij bouwprocessen. Van groot tot klein. Van nieuwbouw tot bestaande bouw. Dit doen wij vanuit een integraal dienstenpakket, vakkundig, onafhankelijk en altijd oplossingsgericht. Huidige ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, technologie en demografie zien wij als kans om onze dienstverlening te verdiepen en uit te breiden, met kennis en daadkracht, op een plezierige manier, samen met onze opdrachtgevers.

Jasper is sinds 2012 afdelingshoofd van de afdeling Bouw-management. Daarvoor was hij werkzaam voor verschillende disciplines binnen Multical.

René is sinds 1996 afdelingshoofd van de afdeling Bouw-contracten en daarbij vanaf 2005 chef de bureau. Hij heeft zich in die rol altijd ingezet voor het creëren van een professionele werkomgeving voor ambitieuze mensen met een sociaal gevoel.

Machiel Kuijt en John Nederend hebben vanaf 2005 het directieteam gevormd. Zij blijven ook de komende jaren nog verbonden aan Multical, respectievelijk als ambassadeur en bouwkostendeskundige.

To search, begin typing