Bureau

Inspiratiemiddag ‘Machine vs. Mens’

Op woensdag 14 juni 2017 werd door Ingenieursbureau Multical een inspiratiemiddag georganiseerd. Bijzonder, omdat naast het inspirerende thema ook werd stilgestaan bij het terugtreden van Machiel Kuijt als directeur van Ingenieursbureau Multical.

Inspiratiemiddag:

Onder het dagvoorzitterschap van de heer Hans de Man (algemeen directeur Soltegro BV) is een inspirerend programma gepresenteerd op een bijzondere locatie, GGZ-instelling ‘De Hoop’. Het is een mooie middag geworden, waarbij het menselijk kapitaal centraal stond. Enerzijds in een steeds meer afhankelijke rol in een rap veranderende (bouw)wereld, maar ook met mooie persoonlijke inkijkjes, daar waar het een grotere bewustwording van de mens betrof.

Gastsprekers tijdens de middag waren onder andere Marjet Rutten, landelijk bekende aanjager, innovator, schrijfster van onder meer de boeken ‘Vrouwen kunnen niet bouwen’ en ‘Van Yab-Yum naar Dim-Sum’ en marketeer voor de bouw-, installatie- en vast­goed­sector en John Rijsdijk, trainingsacteur. Ook waren er bijdragen van sprekers die techniek en persoonlijke bewustwording hebben laten samenvloeien, zoals Menno Mulder, creatief ondernemer en drone videograaf en Mark de Groes, medewerker van Ingenieursbureau Multical maar ook motivator bij BMItrainer.

Bekijk onze video registratie voor een indruk van deze bijzondere inspirerende middag:

To search, begin typing