Werken bij

Bouwkostendeskundige

Werken bij Multical betekent werken bij een toonaangevend, middelgroot ingenieursbureau met 25 tot 30 gedreven en enthousiaste vakspecialisten. Als bouwkostendeskundige ben je bezig met spraakmakende en hele diverse projecten. Je stelt integrale ramingen en kostprijsbegrotingen op. Je werkt nauw samen met collega’s om een economisch verantwoord eindresultaat te behalen.

Ben jij een bouwkostendeskundige?
Dan zoeken wij jou want Multical groeit, en jij kunt met ons meegroeien.

Iedere week is anders want je werkt bij ons aan allerlei projecten, variërend van verbouw, nieuwbouw en renovatie van een tuinhuisje tot een compleet uitgerust ziekenhuis. (Tuinhuisjes zijn een zeldzaamheid hoor).
Je werkt alleen of samen met drie directe collega’s, en je wordt ondersteund door collega’s met aanvullende expertises. Wij hebben een platte organisatie, dus je hebt direct contact met iedereen.

Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid, daarom zoeken we iemand die minimaal over een hbo-opleiding beschikt (bouwkunde). En gezien de grote variatie in werkzaamheden is het prettig als je al een jaar of 3 ervaring hebt.

Heb je een goed verhaal, dan mag je bij ons de opleiding volgen die daarbij past. Over het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden worden we het wel eens. En hadden we al geschreven dat je met ons mee kunt groeien? Uitdagingen genoeg.

Houd jij van uitdagingen? Kom dan eens langs, en proef de sfeer en de koffie.
Laat Monique even weten wanneer je komt: 010 310 78 01.

To search, begin typing