Begeleiders van het bouwproces

Bureauprofiel

Missie

Ingenieursbureau Multical is een onafhankelijke, daadkrachtige organisatie, die zich be­zig­houdt met advies en management bij bouw- en gebouwprocessen. Vakbekwaam en op­los­sings­­­­ge­richt streven wij naar duurzame klantrelaties, waarbij een open en eerlijke wijze van com­mu­ni­ce­ren centraal staat. Zoals van een Rotterdams in­genieursbureau verwacht mag worden. Aan on­ze medewerkers willen wij een professionele werkomgeving bie­­­den, waarin zij zich uitgedaagd en geïnspireerd voelen.

Visie

Als onafhankelijk Rotterdams ingenieursbureau willen wij toonaangevend zijn op het ge­bied van ad­­vies en management bij bouw- en gebouwprocessen. De aan­we­zige technische ken­­­nis van de medewerkers, ge­­koppeld aan hun talenten en vaardigheden, zal daarbij on­der­­­scheidend moe­ten zijn. ‘Integraliteit’ en ‘duurzaamheid’ beschouwen wij hierbij als sleu­tel­­­woorden in de dienst­ver­lening van In­ge­ni­eursbureau Multical.

Hoe willen wij dat bereiken?

Wij stellen vast dat de samenleving in het algemeen - en de bouwsector wellicht in het bij­­zon­­der -  in rap tempo verandert. Nieuwe samenwerkingsvormen dienen zich aan, met daar­­op aan­gepaste werkwijzen als gevolg. Dat raakt ook onze manier van werken. Vanuit ‘het platte vlak’ naar 3D en van usb-stick naar opslag in de cloud, bijvoorbeeld. Waarbij wij niet vergeten een brug naar het verleden te slaan, om te bewaren wat waardenvol is. Met als doel respectvol te vernieuwen.

Op basis van een duur­za­me vertrouwensrelatie bieden wij onze opdrachtgevers, door het de­­len van ken­nis en er­va­ring, een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Innovatief waar het kan, traditioneel waar het moet en … altijd op zoek naar een optimale prijs-kwaliteit ver­hou­­ding.

Voor nadere informatie over Ingenieursbureau Multical kunt u terecht bij:

M. (Michael) Dirks, adjunct-directeur

T 010 404 63 50
M 06 1079 3142
E michaeldirks@multical.nl

Directie

John Nederend

John Nederend

Directeur (algemene zaken), bouwkostendeskundige. Sinds de oprichting in oktober 1988 in dienst bij Ingenieursbureau Multical.
Directeur sinds januari 2005.

Michael Dirks

Michael Dirks

Adjunct-directeur. Comog Onderhoudskundige Vastgoed, Sertum. Afdelingshoofd ‘Advies Onderhoud & Beheer’, adviseur. In dienst sinds september 2006.

Management

Marcel van der Hoek

Marcel van der Hoek

Register Kostenmanager Nederland (RKN) en lid branche-organisatie NVBK. Afdelingshoofd ‘Gebouwkosten’, bouwkostendeskundige. In dienst sinds augustus 2001.

Jasper de Rijke

Jasper de Rijke

Afdelingshoofd ‘Bouwmanagement’, ‘Directievoering & Bouwtoezicht’ en ‘Management Onderhoud & Beheer’, bouwmanager. In dienst sinds mei 2007.

René van Wijk

René van Wijk

Bestekdeskundige Bond van Nederlandse Bestekdeskundigen (BNB) en Haagse Hogeschool (HHS). Afdelingshoofd ‘Bouwcontracten’, bestekdeskundige, chef de bureau. In dienst sinds januari 1990.

Ambassadeur

Machiel Kuijt

Machiel Kuijt

Ambassadeur. Belangenbehartiger en verbinder. Sinds mei 1995 in dienst bij Ingenieursbureau Multical.

Ga direct naar